maanantai 18. huhtikuuta 2016

Ripoteltavaa

En ole pitkään aikaan tehnyt sosekeittoja, mutta nyt olen innostunut niistä. Suurena syynä lienee, että olen eniten innostunut lisukkeista, joita voi kasata keiton päälle.

Tavallinen sosekeitto on vähän tylsä ja monotoninen syödä. Kun sen päälle kokoaa jotakin rouskuvaa ja makuisaa, tuntuu keitto jopa juhlalliselta.

Tämän lisäkkeen tein tomaattikeiton kaveriksi. Uskon sen sopivan myös muihin vahvanmakuisiin keittoihin.



Fetalisäke sosekeitolle

40 g pinjansiemeniä
100 g fetakuutioita
kourallinen basilikaa
1 rkl oliiviöljyä

1. Paahda pinjansiemeniä keskilämmöllä, kunnes ne saavat väriä. Kaada siemenet kulhoon.
2. Lisää kulhoon fetakuutiot, kourallinen revittyä basilikaa ja oliiviöljyä. Pyöräytä aineet sekaisin.
3. Tarjoile sosekeiton päällä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti